Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó

Főoldal Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó - 3. WalterLand Feeder Kupa - 2013 Boltjaink
3. WalterLand Feeder Kupa - 2013

  

  

Amint arról már sokan tudtok, meg kellett változtatnunk a 2013-as WalterLand Feeder Kupa időpontját azért, hogy a helyszínt, a Velencei-tó evezős pályáját használni tudjuk. Ez két okból is fontos, egyrészt mert nagyon szeretjük ezt a halban gazdag vizet, másrészt mert idén itt kerül megrendezésre a Feeder Országos Bajnokság augusztus végén.

  

A 3. WalterLand Feeder Kupa időpontja tehát 2013. augusztus 9-10 (péntek-szombat)

   

Természetesen szerettük volna mindkét napot hétvégére tenni, de ez az úszós OB döntő vasárnap kezdődő hivatalos tréningje miatt nem lehetséges, másik szabad hétvége pedig egyszerűn nincs a pályán.

A nevezési díj változatlanul 10.000 Ft. A pálya zárt terület, ahol az érvényes horgászrend szerint napközben tilos horgászni, de a verseny előtti héten ez a tiltás már nem él, így érvényes területi engedély ill. napijegy birtokában szabadon tréningezhettek. Napijegyet biztosan kaptok a velencei Fogas Horgászboltban (http://www.fogashorgaszbolt.hu/, tel: +36-30-9011-447). Ugyanitt segítséget kaphattok élőcsali rendelésben is, tehát akinek a verseny vagy tréning napokra szúnyogra, csontira, etetőanyagra szüksége van, forduljon bizalommal hozzájuk.

A tréninggel kapcsolatban a rendezőknek még egy kérésük lenne: vigyázzatok a halakra! Várhatóan nagyon meleg lesz, a dévér ilyenkor különösen nehezen bírja a parton, vagy gyorsan mérlegeljetek, vagy ha lehet, akkor ne is mindig használjatok haltartót, az átlagsúly méréshez 10-20 hal is elég. Köszönjük a dévérek nevében is.

 

Verseny Program:

  

08.05-08.08  Hétfő-Csütörtök

Szabad edzés (napijegy birtokában)

  

08.09. Péntek

7:00     Regisztráció a VVSI telepen a büfénél

7:45     Sorsolás

8:30     Rajthelyek elfoglalása

09:50   Etetés

10:00   Az I. forduló kezdete

15:00   Az I. forduló vége

  

08.10. Szombat

7:45     Sorsolás

8:30     Rajthelyek elfoglalása

09:50   Etetés

10:00   A II. forduló kezdete

15:00   A II. forduló vége

16:30   Eredményhirdetés

 

Egyéb fontos információk

A nevezéseket a szokott módon e-mailben várjuk a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre legkésőbb augusztus 8-ig. Addig is íme pár emlékeztető részlet a szabályokból:

- Etetőanyag limit: 12l melybe MINDEN etetőanyag, föld, magvak, pelletek, folyadékok beleszámítanak, akár etetésre, akár csalizásra használják.

- Élőanyag limit: 2,5 l melyből az APRÓSZÚNYOG  max. 0,5l, ezen felül a tűzőszúnyog 0,125 l.

- A szerelék minden esetben szabadon csúszó kell, hogy legyen min. 50cm-es előkével.

- Szektor beosztások: a verseny várhatóan 10-15 fős szektorokban zajlik majd, kézi sorsolással, a szélső 2-2 versenyző kiemelésével.

A részletes versenyszabályzat megtalálható a www.ovhb.hu oldalon.

  

Sikeres felkészülést és versenyzést kívánva, üdvözlettel:                                        WalterLand