Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó

Főoldal Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó - WalterLand Rólunk
WalterLand

 

2006 április 3. és 2007 december 1., talán a két legfontosabb dátum az immár 12 éve működő Carpologia Kft. életében, ekkor nyitotta meg kapuit a két legszélesebb kínálatú hazai horgászbolt, azaz a két WalterLand Áruház. A kör 2013 február 8-án bővült, ekkor nyílt meg harmadik áruházunk Budán!

 

A sorrendben első soroksári üzlet Magyarország legnagyobb horgászboltjaként a mai napig egyedülálló termékpalettája mellett olyan extrával is rendelkezik, mint a bolt közepén található tó. A 2007 végén nyílt dunakeszi üzlet kisebb alapterületen, „mindössze” 440nm-en nyújtja közel ugyanazt a kínálatot a piros bet?s ünnepeket leszámítva az év minden napján. Harmadik, budai üzletünk az Újbuda-Center bevásárló központban található, így ez a két szintes horgászáruház a város minden pontjáról könnyen elérhető akár tömegközlekedéssel is.

 

Magyarországon kb. 500-600 horgászcikk kereskedés működik, melyek közül alig pár olyan van, ahol a szigorú értelemben vett horgász felszereléseken kívül a vízparti tartózkodás egyéb kellékeit is széles kínálatban megtaláljuk. A WalterLand-ba lépve az első szembeötlő tény a székek, ágyak, sátrak, csónakok rendhagyóan széles kínálata. Ezek a jellemzően nagy helyigényű portékák még az egyébként igényes horgászboltokba sem kerülnek be hely hiányában.

 

Hasonlóképp rendhagyó az a boterdő is, ami egy több mint 700 különböző típusból álló, a piaci igényeknek megfelelően állandóan megújuló egyedülálló kínálat, méghozzá a nagy kiállításokról megszokott lehető legkényelmesebb tálalásban. A horgászat másik alapvető eszközét, az orsókat felvonultató falfelület is impozáns méretű, a legtöbb időt azonban minden bizonnyal a több ezer aprócikk, kiegészítő megismerése jelenti majd az első pár alkalommal betérő gyanútlan horgásznak vagy természetjárónak.

 

A három áruház több, mint 15.000 különböző árucikket felvonultató kínálatában a legnagyobb gyártók mellett a különböző horgászmódszerek és stílusokat kiszolgáló speciális termékek is megjelennek. Különálló részt alkot a bojlizás, a matchbotos-, a feederbotos horgászat és pergetés is speciálisan ezekre a célokra fejlesztett botokkal, orsókkal, aprócikkekkel, táskákkal, ruhákkal, könyvekkel és filmekkel.

 

A szakmai színvonalat tulajdonosként a kétszeres egyéni világbajnok versenyhorgász Walter Tamás garantálja.  Szakértő eladóinkkal, folyamatosan változó kedvezményekkel és nyitási akciókkal várunk mindenkit, aki már legalább egyszer járt vízparton, és persze azt is, aki csak ezután megy majd…

 

Várjuk szeretettel!