Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó

Főoldal Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó - Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek
Vásárlási feltételek

FIGYELEM!

Tisztelt Vásárlóink! A webáruház adatainak feltöltésekor keletkező adminisztrációs hibákért szíves elnézésüket kérjük, egyúttal jelezzük, hogy a webáruházban szereplő árak és leírások valamint termékfotók tájékoztató jellegűek, nem minősülnek jogi értelemben ajánlattételnek a rendelés írásbeli visszaigazolásáig. Megértésüket és az esetleges hibákra vonatkozó észrevételeiket ezúton is köszönjük.

 

 

Vásárlás 

Vásárlás a WalterLand webáruházban:

Ha a kiválasztott terméket szeretné megvásárolni a kosárba, teszem gombra kattintva, kezdeményezheti az áru vásárlását. A termék mennyiségét is tetszés szerint átírhatja, megváltoztathatja. Az alapértelmezésben minden alkalommal 1 db-ot ajánlunk fel. A következő ablakban, Ön eldöntheti, hogy további termékeket választ, vagy véglegesíti a megrendelését.

Amennyiben Ön már regisztrált felhasználó kérjük, jelentkezzen be felhasználó nevével és jelszavával. Amennyiben nincs még regisztrálva rendszerünkben kérjük, töltse ki a regisztrációs adatlapunkat. Ellenőrizze le a szállítási címet, a tovább gombra kattintva válassza ki a szállítási módot. A tovább gomb segítségével kiválaszthatja a fizetési módot. Itt hívnák fel a figyelmet arra, hogy banki átutalás kiválasztásával egyedi kedvezményben részesülhet a szállítási költségből. (részletek a szállítási feltételek menüben) A legutolsó oldalon a rendelés feladása ablakban véglegesítheti a megrendelést, munkatársunknak üzenhet a szállítással és rendelésével kapcsolatban.

A megrendelés véglegesítésekor mail-en küldünk Önnek egy visszaigazolást vásárlási szándékáról és hétköznapokon hétfőtől péntekig 48 órán belül a WalterLand áruház munkatársa telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. Munkaszüneti napokon / szombat és vasárnap/ a webáruházunkban feladott megrendelését követő első 2 munkanapon azaz hétfőn vagy kedden keresi munkatársunk és egyezteti Önnel a kiválasztott termékeket, kiszállítási címet és időpontot.

 

A megrendelés

A kosár tartalma böngészés közben bármikor megtekinthető, változtatható, törölhető. Ha törölni kívánjuk a megrendelés bármelyik elemét, akkor a képernyő felső részében található „A kosár tartalma" ikonra, vagy a termékre kattintva a kosában található termék adatlapja előhívható. Egy vásárlás alkalmával korlátlan számú terméket rendelhet meg. Mindaddig nem kerül feldolgozásra a megrendelése, amíg Ön a Megrendelő nem véglegesítette a kosár tartalmát, azaz a megrendelését. Kérjük, regisztrációjakor pontosan töltse ki a szállítási címet, és különösen fontos, hogy olyan mobiltelefonszámot adjon meg itt, amelyen bárhol, bármikor el lehet Önt érni.

 

A rendelés elfogadása

A WalterLand áruház munkatársa minden esetben telefonon egyezteti Önnel a megrendelt termékeket, szállítási címet, és segít abban, hogy Ön biztosan jól válasszon. Amennyiben munkatársunkkal véglegesítette a megrendelését rendszerünk kiküld Önnek egy végleges megrendelést, amely tartalmazza a megvásárolandó termékek listáját, értékét és a szállítási költséget.
A csomagfutár fel fogja hívni, ha nem talál otthon senkit, hogy egyeztessen a csomagátadás pontos helyéről és időpontjáról. A leszállításra kerülő termékekről tételes számlát küldünk Önnek, amelyen a vevő címe megegyezik a szállítási címzettel.

Minimális rendelési tétel

Minimális rendelési tétel 1.000 Ft.
A megrendelésnek felső határa nincs.

a) A Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre küldött e-mail formájában, mely levélben feltüntette a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelő pontos neve, számlacíme, a csomagküldés pontos címe (utca, házszám, város és irányítószám), egy telefonszám, amelyen munkatársunk egyeztetni tud a rendeléssel kapcsolatban. A visszaélések elkerülése végett minden e-mailben leadott rendelést a megadott telefonszámon visszaigazolunk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva, vagy azon nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.
b) A 06-1-285-9999-es telefonszámon munkaidőben (H-SZ: 10.00-20.00 óra között, míg vasárnap 10.00-18.00 óráig munkatársunk felveszi a rendelést.  A 06-1-284-5283-as faxszámon. Erre a formára ugyanazok a feltételek érvényesek, mint az e-mail-es megrendelésre.

Szavatosság, garancia


Szavatosság

Az általunk forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, vagy vállalnak beszállítóink. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti:
a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve , ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a WalterLand áruház a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a WalterLand áruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (A vásárlástól számított 6 hónapig a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

Jótállás

A SHIMANO és SPRO cég egyes termékeire a hazai importőr, a 3 év garanciát biztosít. A jótállási határidő a 151/2003 kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően a fogyasztási cikk Fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.

A garancia a csomagban küldött számlával (blokkal) érvényesíthető. Kérjük őrizze meg a szavatossági - garanciális idő végéig.


Jótállási igény esetén a vevő kérheti:

a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a WalterLand áruház a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a WalterLand áruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. A jótállási igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.( 151/2003 Korm. rendelet,49/2003 VII. 30 GKM rendelet ) (A jótállás időtartama, valamint a szavatosság első 6 hónapja alatt a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

 A rendelet teljes szövege itt olvasható!

- 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött Szerződésekről - 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
- 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
- Ptk. a hibás teljesítésről


Garanciális javítások szervize

Ha a megvásárolt horgászeszköz a garanciális időn belül meghibásodik, kérjük, hozza el személyesen vagy küldje el postán a WalterLand áruház budapesti mintaboltjába.  FONTOS TUDNI  hogy a törvényi szabályozás értelmében a vevőtől a boltig terjedő árú visszaszállítás költsége a vevőt terheli. Ennek megfelelően PORTÓS csomagot nem veszünk át! Telefonszám: 06-1-285-9999 a vásárlást igazoló számlával együtt. Botalkatrész vásárlásnál, vagy javításnál, ha valamelyik tagot pótolni kell, a szakszerviznek szüksége van az egész botra, csak így kerülhető el az esetleges illesztési probléma. Az orsók házának megbontása, a csavarfejek széthajtása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után. Az orsók javításához a szakszerviznek szüksége van az orsó dobjára vagy pótdobjára. Ha a termék javítható, a WalterLand áruház szervizében a legrövidebb időn belül megjavítjuk és visszaküldjük Önnek. Ha nem javítható, újat küldünk helyette. Ha időközben a termék elfogyott, és nem beszerezhető hazánkban, a termék árát vagy egy hasonló kategóriájú eszközt küldünk helyette, ahogyan ezt Ön kéri.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a Vásárló teljes körű felelősséggel tartozik.Szállítási feltételek


A termékek szállítási módja

2010. március 1-től a Walterland webáruház csomagjait a A trans-o-flex Hungary Kft.kézbesíti kedves vásárlóinknak.

A Trans-o-flex Kft. csomaglogisztikára specializálódott ügyfélközpontú cég, amely kiegyensúlyozott, magas színvonalú szolgáltatásai révén a megbízói elvárásoknak megfelelően juttatja el a küldeményeket rendeltetési helyükre.

A megrendelt terméket, vagy termékeket, minden esetben a WalterLand áruház munkatársa csomagolja, ezzel is csökkentve a szállításból adódó sérüléseket, problémákat, így a rendeltetésszerű szállítás alapján a megrendelt termék garantáltan sérülésmentesen kerül az Ön kezébe. A Trans-o-flex Kft. vállalja, hogy a csomagot a feladást követő munkanapon, és munkaidőben kézbesíti. A futár, ha nem találja Önt, értesítést hagy az Ön részére, ezen szerepel a Trans-o-flex Kft. központi ügyfélszolgálati telefonszáma (Telefon: +36 1 8 777 400 Fax:        +36 1 8 777 499

 

MAGYARORSZÁGI SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 2010. március1-től.
Csomag értéke                               Házhoz Szállítás díja
1001-5000 Ft.                                    990 Ft
5001-15 000 Ft.                                 1490 Ft
15001-től nagyobb értéknél                1990 Ft

A gazdasági válság és az egekig érő benzinár mellett is meg tudtuktartani az 2009-es csomagküldési árainkat, de az ingyenes kiszállításfeltételén minimálisan változtatnunk kellett. Továbbra is érvénybenmarad az ingyenes kiszállítás lehetősége,ha a vásárló a megrendelt áru ellenértékét banki utalással előreelutalja, de a megrendelés értéke minimum 9990 Ft kell hogy legyen. Természetesen minden kedves vásárlónknak választhatja az áru személyes átvételét, erre mindhárom boltunkan lehetőség van. Alapból minden termék választható szállítással vagy személyes átvétellel, egyedüli kivételt a robbanómotorok és a rakósbotok valamint ezek topszettjei jelentik, ezeket a termékeket kizárólag személyes átvétellel van módunk átadni.

 

2010. április 12-től már Szlovákiába és Romániába is szállít a WalterLand Webáruház!

Szállítási díjak a csomag súlya alapján kerülnek felszámításra:
0-10kg-ig        12 euró
10-15kg-ig      15 euró
15kg felett     18 euró

Önnek nem kell mást tennie, mint kiválasztania a banki előre utalás menüpontot, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik az átutalás és a szállítás napját.

A WalterLand Webáruház illetve jogtuladonosa a Carpológia Kft. fenntartja a jogot a szállítási díjak változtatására, a valutaárfolyam FT/EUR változása miatt.