Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó

Főoldal Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó - Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek
Vásárlási feltételek

FIGYELEM!

Tisztelt Vásárlóink! A webáruház adatainak feltöltésekor keletkező adminisztrációs hibákért szíves elnézésüket kérjük, egyúttal jelezzük, hogy a webáruházban szereplő árak és leírások valamint termékfotók tájékoztató jellegűek, nem minősülnek jogi értelemben ajánlattételnek a rendelés írásbeli visszaigazolásáig. Megértésüket és az esetleges hibákra vonatkozó észrevételeiket ezúton is köszönjük.

 

 

Vásárlás 

Vásárlás a WalterLand webáruházban:

Ha a kiválasztott terméket szeretné megvásárolni a kosárba, teszem gombra kattintva, kezdeményezheti az áru vásárlását. A termék mennyiségét is tetszés szerint átírhatja, megváltoztathatja. Az alapértelmezésben minden alkalommal 1 db-ot ajánlunk fel. A következő ablakban, Ön eldöntheti, hogy további termékeket választ, vagy véglegesíti a megrendelését.

Amennyiben Ön már regisztrált felhasználó kérjük, jelentkezzen be felhasználó nevével és jelszavával. Amennyiben nincs még regisztrálva rendszerünkben kérjük, töltse ki a regisztrációs adatlapunkat. Ellenőrizze le a szállítási címet, a tovább gombra kattintva válassza ki a szállítási módot. A tovább gomb segítségével kiválaszthatja a fizetési módot. Itt hívnák fel a figyelmet arra, hogy banki átutalás kiválasztásával egyedi kedvezményben részesülhet a szállítási költségből. (részletek a szállítási feltételek menüben) A legutolsó oldalon a rendelés feladása ablakban véglegesítheti a megrendelést, munkatársunknak üzenhet a szállítással és rendelésével kapcsolatban.

A megrendelés véglegesítésekor mail-en küldünk Önnek egy visszaigazolást vásárlási szándékáról és hétköznapokon hétfőtől péntekig 48 órán belül a WalterLand áruház munkatársa telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. Munkaszüneti napokon / szombat és vasárnap/ a webáruházunkban feladott megrendelését követő első 2 munkanapon azaz hétfőn vagy kedden keresi munkatársunk és egyezteti Önnel a kiválasztott termékeket, kiszállítási címet és időpontot.

 

A megrendelés

A kosár tartalma böngészés közben bármikor megtekinthető, változtatható, törölhető. Ha törölni kívánjuk a megrendelés bármelyik elemét, akkor a képernyő felső részében található „A kosár tartalma" ikonra, vagy a termékre kattintva a kosában található termék adatlapja előhívható. Egy vásárlás alkalmával korlátlan számú terméket rendelhet meg. Mindaddig nem kerül feldolgozásra a megrendelése, amíg Ön a Megrendelő nem véglegesítette a kosár tartalmát, azaz a megrendelését. Kérjük, regisztrációjakor pontosan töltse ki a szállítási címet, és különösen fontos, hogy olyan mobiltelefonszámot adjon meg itt, amelyen bárhol, bármikor el lehet Önt érni.

 

A rendelés elfogadása

A WalterLand áruház munkatársa minden esetben telefonon egyezteti Önnel a megrendelt termékeket, szállítási címet, és segít abban, hogy Ön biztosan jól válasszon. Amennyiben munkatársunkkal véglegesítette a megrendelését rendszerünk kiküld Önnek egy végleges megrendelést, amely tartalmazza a megvásárolandó termékek listáját, értékét és a szállítási költséget.
A csomagfutár fel fogja hívni, ha nem talál otthon senkit, hogy egyeztessen a csomagátadás pontos helyéről és időpontjáról. A leszállításra kerülő termékekről tételes számlát küldünk Önnek, amelyen a vevő címe megegyezik a szállítási címzettel.

Minimális rendelési tétel

Minimális rendelési tétel 1.000 Ft.
A megrendelésnek felső határa nincs.

a) A Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre küldött e-mail formájában, mely levélben feltüntette a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelő pontos neve, számlacíme, a csomagküldés pontos címe (utca, házszám, város és irányítószám), egy telefonszám, amelyen munkatársunk egyeztetni tud a rendeléssel kapcsolatban. A visszaélések elkerülése végett minden e-mailben leadott rendelést a megadott telefonszámon visszaigazolunk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva, vagy azon nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.
b) A 06-1-285-9999-es telefonszámon munkaidőben (H-SZ: 10.00-20.00 óra között, míg vasárnap 10.00-18.00 óráig munkatársunk felveszi a rendelést.  A 06-1-284-5283-as faxszámon. Erre a formára ugyanazok a feltételek érvényesek, mint az e-mail-es megrendelésre.

Szavatosság, garancia


Szavatosság

Az általunk forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, vagy vállalnak beszállítóink. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti:
a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve , ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a WalterLand áruház a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a WalterLand áruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (A vásárlástól számított 6 hónapig a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

Jótállás

A SHIMANO és SPRO cég egyes termékeire a hazai importőr, a 3 év garanciát biztosít. A jótállási határidő a 151/2003 kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően a fogyasztási cikk Fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.

A garancia a csomagban küldött számlával (blokkal) érvényesíthető. Kérjük őrizze meg a szavatossági - garanciális idő végéig.


Jótállási igény esetén a vevő kérheti:

a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a WalterLand áruház a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a WalterLand áruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. A jótállási igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.( 151/2003 Korm. rendelet,49/2003 VII. 30 GKM rendelet ) (A jótállás időtartama, valamint a szavatosság első 6 hónapja alatt a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

 A rendelet teljes szövege itt olvasható!

- 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött Szerződésekről - 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
- 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
- Ptk. a hibás teljesítésről


Garanciális javítások szervize

Ha a megvásárolt horgászeszköz a garanciális időn belül meghibásodik, kérjük, hozza el személyesen vagy küldje el postán a WalterLand áruház budapesti mintaboltjába.  FONTOS TUDNI  hogy a törvényi szabályozás értelmében a vevőtől a boltig terjedő árú visszaszállítás költsége a vevőt terheli. Ennek megfelelően PORTÓS csomagot nem veszünk át! Telefonszám: 06-1-285-9999 a vásárlást igazoló számlával együtt. Botalkatrész vásárlásnál, vagy javításnál, ha valamelyik tagot pótolni kell, a szakszerviznek szüksége van az egész botra, csak így kerülhető el az esetleges illesztési probléma. Az orsók házának megbontása, a csavarfejek széthajtása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után. Az orsók javításához a szakszerviznek szüksége van az orsó dobjára vagy pótdobjára. Ha a termék javítható, a WalterLand áruház szervizében a legrövidebb időn belül megjavítjuk és visszaküldjük Önnek. Ha nem javítható, újat küldünk helyette. Ha időközben a termék elfogyott, és nem beszerezhető hazánkban, a termék árát vagy egy hasonló kategóriájú eszközt küldünk helyette, ahogyan ezt Ön kéri.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a Vásárló teljes körű felelősséggel tartozik.Szállítási feltételek


A termékek szállítási módja

2010. március 1-től a Walterland webáruház csomagjait a A trans-o-flex Hungary Kft.kézbesíti kedves vásárlóinknak.

A Trans-o-flex Kft. csomaglogisztikára specializálódott ügyfélközpontú cég, amely kiegyensúlyozott, magas színvonalú szolgáltatásai révén a megbízói elvárásoknak megfelelően juttatja el a küldeményeket rendeltetési helyükre.

A megrendelt terméket, vagy termékeket, minden esetben a WalterLand áruház munkatársa csomagolja, ezzel is csökkentve a szállításból adódó sérüléseket, problémákat, így a rendeltetésszerű szállítás alapján a megrendelt termék garantáltan sérülésmentesen kerül az Ön kezébe. A Trans-o-flex Kft. vállalja, hogy a csomagot a feladást követő munkanapon, és munkaidőben kézbesíti. A futár, ha nem találja Önt, értesítést hagy az Ön részére, ezen szerepel a Trans-o-flex Kft. központi ügyfélszolgálati telefonszáma (Telefon: +36 1 8 777 400 Fax:        +36 1 8 777 499

 

MAGYARORSZÁGI SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 2010. március1-től.
Csomag értéke                               Házhoz Szállítás díja
1001-5000 Ft.                                    990 Ft
5001-15 000 Ft.                                 1490 Ft
15001-től nagyobb értéknél                1990 Ft

A gazdasági válság és az egekig érő benzinár mellett is meg tudtuktartani az 2009-es csomagküldési árainkat, de az ingyenes kiszállításfeltételén minimálisan változtatnunk kellett. Továbbra is érvénybenmarad az ingyenes kiszállítás lehetősége,ha a vásárló a megrendelt áru ellenértékét banki utalással előreelutalja, de a megrendelés értéke minimum 9990 Ft kell hogy legyen.

 

2010. április 12-től már Szlovákiába és Romániába is szállít a WalterLand Webáruház!

Szállítási díjak a csomag súlya alapján kerülnek felszámításra:
0-10kg-ig        12 euró
10-15kg-ig      15 euró
15kg felett     18 euró

Önnek nem kell mást tennie, mint kiválasztania a banki előre utalás menüpontot, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik az átutalás és a szállítás napját.

A WalterLand Webáruház illetve jogtuladonosa a Carpológia Kft. fenntartja a jogot a szállítási díjak változtatására, a valutaárfolyam FT/EUR változása miatt.