Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó

Főoldal Horgászbolt, horgász webáruház, csali, bot, orsó - Törzsvásárlói kedvezmények Kedvezmények
Törzsvásárlói kedvezmények

Kedves Vásárlóink, Kedves Horgásztársak!
 

 

WALTERLAND WEBÁRUHÁZ TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY
A WalterLand Webáruház 2010. február 1-től elindította törzsvásárlói kedvezmény rendszerét. Kétféle törzsvásárlói kedvezmény került kialakításra:

 

5%-os Törzsvásárló - ebbe a kategóriába azok kerülhetnek be, akiknek az adott tárgyévben vásárlásainak összértéke meghaladja a bruttó 100.000 azaz százezer Forintot. Az 5%-os törzsvásárlói kedvezménye mindaddig él, amíg vásárlásainak összértéke évről évre eléri a bruttó 100.000 Ft-ot. Egy következő év megítélésében természetesen az elöző évi forgalom számít, így ha valaki pl. 2013 júniusában válik törzsvásárlóvá, akkor 2014 december 31-ig biztosan az is marad.

 

10%-os Törzsvásárló  - a rendszer az 5%-os kedvezményhez hasonlóan működik azzal a különbséggel, hogy az elérendő éves szint 300.000 Ft, és természetesen a rákövetkező évre is érvényes.

 

A Törzsvásárlói kedvezmény más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze, de természetesen rendszerünk minden esetben a nagyobb kedvezményt adja! Pl. ha egy bot akciós ára -20%-os kedvezményt tartalmaz, akkor a törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető, viszont ha pl. egy orsóra egy adott időszakban 8% kedvezményt adunk, de Ön 10%-os törzsvásárlónk, akkor Ön 10% kedvezményre jogosult.

 

 

FONTOS!:

Minden kedves olyan vásárlónk, aki 2006-2013 között regisztrált törzsvásárlóvá vált soroksári, dunakeszi vagy újbudai üzletünkben ezentúl a WalterLand Webáruházban is érvényesítheti meglévő kedvezményét, amennyiben következő vásárlásánál a „Megjegyzés" részben feltünteti a hatjegyű WalterLand azonosító kódját.

Ugyanígy az a kedves törzsvásárlónk aki internetes rendeléseivel szerzi meg ezt a címét, a webáruházon kívül mindhárom WalterLand Áruházban érvényesítheti a neki járó kedvezményt.

 

MAGYARORSZÁGI SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 2013. január 1-től.
Csomag értéke                               Házhoz Szállítás díja
1001-5000 Ft.                                    990 Ft
5001-15 000 Ft.                                 1490 Ft
15001-tól nagyobb értéknél                1990 Ft

Továbbra is érvényben marad az ingyenes kiszállítás lehetősége, ha a vásárló a megrendelt áru ellenértékét banki utalással előre elutalja, de a megrendelés értéke minimum 9990 Ft kell hogy legyen.

 

2010. április 12-től már Szlovákiába és Romániába is szállít a WalterLand Webáruház!

Szállítási díjak a csomag súlya alapján kerülnek felszámításra:
0-10kg-ig        12 euró
10-15kg-ig      15 euró
15kg felett     18 euró

Önnek nem kell mást tennie, mint kiválasztania a banki előre utalás menüpontot, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik az átutalás és a szállítás napját.

A WalterLand Webáruház illetve jogtuladonosa a Carpológia Kft. fenntartja a jogot a szállítási díjak változtatására, a valutaárfolyam FT/EUR változása miatt.

 

Üdvözlettel,

WalterLand Webáruház